ЕСПН: Кошаркаш Денвера Никола Јокић други најбољи играч у НБА лиги

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Okt.2023, 16:42

ЕСПН: Кошаркаш Денвера Никола Јокић други најбољи играч у НБА лиги

Кошаркаш Денвера и српски репрезентативац Никола Јокић тренутно је други најбољи играч у НБА лиги, објавио је И-Ес-Пи-Ен (ЕСПН) уочи почетка сезоне у најквалитетној лиги на свету. Фото: Танјуг/AP Photo/Ashley Landis И-Ес-Пи-Ен наводи да је тренутно најбољи играч у НБА лиги кошаркаш Милвокија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Грк Јанис Адетокумбо, док је на трећој позицији играч Филаделфије Џоел Ембид.
Амерички медији подсећају да се Јокић одмарао током лета, а да су се повремено на друштвеним мрежама појављивали снимци са славља у којима је учествовао српски кошаркаш. Такође, наводи се да је српски кошаркаш спреман да са Денвером осваја нове трофеје и обара рекорде.
Јокић је прошле сезоне освојио титулу са Денвером, а проглашен је за најкориснијег играча (МВП) финала плеј-офа.
И-Ес-Пи-Ен најављује да би Јокић у наредној сезони могао да обори још неки рекорд у НБА лиги. Такође, подсећа се да је српски кошаркаш прошле сезоне имао просек од 30 поена, 13,5 скокова и 9,5 асистенција по мечу.
Нова сезона у НБА лиги почиње 25. октобра.
Košarkaši Partizana večeras gostuju francuskom Asvelu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЕСПН: Кошаркаш Денвера Никола Јокић други најбољи играч у НБА лиги се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.