Ово су најбоље вежбе за скидање масних наслага са стомака

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Okt.2023, 17:02

Ово су најбоље вежбе за скидање масних наслага са стомака

Знамо сви да особе које имају вишак масних наслага у пределу стомака имају већи ризик од развоја срчаних обољења и дијабетеса типа 2. Због тога, поред здраве исхране, треба укључити и физичке активности. Фото: Pixabay/karabulakastan Ово су најбоље вежбе за губљење сала са стомака. Међутим, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << треба напоменути да је немогуће смањити масне наслаге на једном одређеном подручју јер се током вежбања активирају и други делови тела. Тело складишти масти као триглицериде, који се могу користити као гориво у целом телу, а не само у деловима тела које вежбате.
Уз здраву исхрану, најбољи начин да изгубите сало на стомаку да се бавите аеробним вежбама. На тај начин ће вам помоћи да створите калоријски дефицит, који подстиче губитак масти.
Ово укључује било коју активност која повећава број откуцаја срца, као што је ходање, плес, трчање или пливање, а такође може укључивати обављање кућних послова, баштованство и играње са децом. Такође, тренинг снаге, пилатес и јога могу вам помоћи да изгубите сало на стомаку.
Чак и седеће вежбе могу бити ефикасан начин да сагорете калорије и повећате ниво аеробне кондиције ако вам је тешко да ходате или стојите. Према смерницама лекара, требало би да имамо најмање 150 минута активности умереног интензитета недељно.
Ако тек почињете да вежбате, почните полако и постепено повећавајте. Не морате да вежбате високим интензитетом да бисте сагорели калорије.
Stručnjaci objašnjavaju koje se reakcije odvijaju u mozgu dok vežbate

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ово су најбоље вежбе за скидање масних наслага са стомака се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.