Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Okt.2023, 13:04

Андревље окупља талентоване ђаке из Војводине – шест дана дружења са вршњацима на Фрушкој гори (ФОТО)

Другу годину за редом, Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице организовао је пројекат обуке талентованих ученика основних и средњих школа из Војводине на Андревљу. Фото: Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje Ученици током недеље >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << коју проводе заједно дружећи се, имају и активности из сфере природних и друштвених наука, уметности и културе.
Током овог пројекта, ученици 7. и 8. разреда основних школа, као и ученици 2. и 3. године средњих школа, бораве у Центру за привредно- технолошки развој “Андревље” током шест дана где им је обезбеђено пет пуних пансиона.
За време трајања пројекта, сваке недеље на Андревље долази по десеторо талентоване деце из четири школе са територије Војводине, у пратњи једног стручног сарадника из сваке школе и са њима су све време боравка.
Један дан у оквиру програма предвиђен је за посету Сремским Карловцима као и факултетима у циљу професионалне
оријентације.
„Кренули смо са реализацијом пројекта 2. октобра, четири основне школе су учествовале- три из Новог Сада и једна из Сремских Карловаца. Деца су као и сваке године врло задовољна садржајем, амбијентом, радионицама које се спроводе, гостујућим предавачима, културно-уметничким програмом, а ова група је имала среће са програмом па су имали дивне шетње“, рекла је за НС Уживо Милица Вучићевић, помоћник покрајинског секретара за образовање.
Sutra sunčano i toplo, do 29 stepeni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Андревље окупља талентоване ђаке из Војводине – шест дана дружења са вршњацима на Фрушкој гори (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.