Мојсиловић примио новоименованог амбасадора Кине

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Okt.2023, 19:04

Мојсиловић примио новоименованог амбасадора Кине

Начелник Генералштаба Војске Србије, генерал Милан Мојсиловић примио је данас новоименованог амбасадора Кине Ли Минга, с којим је разговарао о унапређењу укупне сарадње две земље. Фото: Танјуг/Министарство одбране/Даримир Банда/бс Генерал Мојсиловић је амбасадору Лију пожелео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << добродошлицу у Републику Србију и изразио уверење да ће својим дипломатским искуством и личним залагањем дати подстицај даљем унапређењу традиционално добрих односа две земље, саопштило је Министарство одбране.
У разговору је констатовано да постоји заједнички интерес за даље интензивирање сарадње у области одбране и изражено уверење да ће та сарадња дати допринос јачању укупних односа Републике Србије и Народне Републике Кине.
Амбасадор Ли је истакао да му је част да представља своју земљу у Србији, и поновио да Народна Република Кина снажно подржава територијални интегритет и економски развој Републике Србије, коју види као важног партнера у овом делу света.
Darija Kisić i ambasador Japana o demografskim kretanjima i populacionim merama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мојсиловић примио новоименованог амбасадора Кине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.