Рафаел Надал би могао крајем године да игра на Јунајтед купу

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Okt.2023, 15:41

Рафаел Надал би могао крајем године да игра на Јунајтед купу

Шпански тенисер Рафаел Надал могао би да се на терен врати до краја године на Јунајтед купу, који ће бити одигран у Аустралији од 29. децембра 2023. до седмог јануара наредне године, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/АР/Mark Baker Надал је последњи пут играо на Аустралијан опену у јануару >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ове године када је у другом колу изгубио од Мекензија Мекдоналда. Он је потом саопштио да због операције кука неће играти до краја сезоне, а признао је и да има проблема са повредом стопала.
Шпанац је пре неколико месеци најавио да ће 2024. да буде година његовог повлачења из тениса због низа повреда, али је истакао да ће покушати да одигра неколико турнира.
На друштвеним мрежама појавили су се снимци са тренинга Надала, који је у каријери освојио 22. гренд слем титуле. Шпански медији наводе да су ови снимци обрадовали навијаче шпанског тенисера.
Надал је раније изјавио да неће да буде конкурентан на турнирима почетком године, али је истакао да ће покушати да поново игра на врхунском нивоу.
Шпанац планира да игра наредне године на Аустралијан опену, а шпански медији истичу да би Надал поред Јунајтед купа могао да наступи и на турниру у Аделејду.
На Јунајтед купу требало би да игра 18 репрезентација у неколико аустралијских градова.
Шпански тенисер је ове године одиграо само четири такмичарска меча, а тренутно се налази на 240. месту АТП листе.
Dešan: Žao mi je Pogbe, nalazi se u komplikovanoj situaciji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рафаел Надал би могао крајем године да игра на Јунајтед купу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.