Izvor: RTS, 09.Okt.2023, 17:35

Јафа: Због измењеног укуса, "манчмелоу" замењен у скоро свим продавницама у Србији и региону

Фабрика "Јафа Црвенка" саопштила је да је донела одлуку да замени "манчмелоу" од 105 и 210 грама, са роком трајања до 15. фебруара 2024. године, због измењеног укуса у појединим паковањима, као и да су сви производи потпуно здравствено безбедни за употребу. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Јафа" наводи да је замена манчмелоуа скоро у потпуности завршена, као и да се на полицама у Србији и региону налазе производи у новој амбалажи "Сав од игре".
"‘Јафа Црвенка’ озбиљну пажњу поклања контроли квалитета и безбедности, а како би у потпуности била сигурна у исправност производа, заједно са акредитованим лабораторијама континуирано спроводи и обимна додатна лабораторијска испитивања", наведено је у саопштењу.
Хрватски трговачки ланац "Конзум" саопштио је претходно да са полица повлачи производе "манчмелоу фемили" од 210 грама и "манчмелоу" од 105 грама са роком употребе до 15. фебруара.
"Конзум" је навео да су разлог повлачења промењена органолептичка својства производа.  

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.