„Канаринци“ бољи у новосадском дербију – РФК надјачао Младост ГАТ

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Okt.2023, 17:09

„Канаринци“ бољи у новосадском дербију – РФК надјачао Младост ГАТ

Фудбалери РФК Нови Сад тријумфовали су данас над градским ривалом екипом Младости ГАТ у оквиру 10. кола Прве лиге Србије. Резултат је био 3:1. Фото: РФК Нови Сад Новосадски дерби, уједно и дерби зачеља Прве лиге Србије, игран је у Челареву због радова на стадиону на Детелинари. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Жуто-плавима је предност у 23. минуту донео њихов најбољи стрелац, Никола Фуртула.
Никола Цолић повисио је на 2:0 у 53. минуту, а драму у цео меч унео је Никола Павлица који је поново вратио Младост у игру голом у 82. минуту за 2:1.
Ипак, судбину Младости запечатио је Мсанга у 91. минуту, када је поставио коначних 3:1.
РФК се са нова три бода померио са 15. на 14. позицију табеле са 8 бодова из 10 мечева. Младост ГАТ још увек је на последњој позицији са само 4 бода из 10 мечева. Између две новосадске екипе налази се Металац из Горњег Милановца са 7 бодова.
„Nešto sa mostom…“ Evo koliko novosadski studenti poznaju dela Ive Andrića (ANKETA)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Канаринци“ бољи у новосадском дербију – РФК надјачао Младост ГАТ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.