Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Okt.2023, 13:00

Прозоре никако немојте прати када је сунчано: Ево и зашто

Упрљане прозоре никада немојте да перете када је напољу јако сунце. Фото: Pexels/Nathan Cowley Главни разлог лежи у температури. Ако је напољу вруће и сунчано, сунце може пребрзо осушити прозоре, што обично резултира појавом мрља и пруга. Ова нежељена појава дешава се зато што вода и средство >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за чишћење прозора испаравају брзо на топлоти, остављајући за собом неугледне трагове.
Идеално време за чишћење прозора је облачан дан. У том случају, препоручује се коришћење средстава за прање стакла како бисте постигли беспрекорне резултате без трагова каменца или мрља.
Ако, пак, немате избора и морате чистити прозоре док је сунчано, саветује се да користите пенасту гуму и чистите само мале површине или један прозор одједном како бисте избегли брзо сушење течности на стаклу.
Чишћење прозора неизбежно је како бисте одржавали традиционалне прозоре чистим, а такође значајно утиче на ниво природног светла у просторији. Чисти прозори омогућавају више светлости да продре, чинећи ваш дом ведријим и пријатнијим местом за боравак.
Стога, паметно је планирати чишћење прозора током облачних дана или рано ујутру када су температуре ниже, избегавајући тако непотребне муке и нежељене трагове на прозорима.
Šta veličina torbe govori o vašoj ličnosti? Mala, velika ili srednja?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Прозоре никако немојте прати када је сунчано: Ево и зашто се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.