Винисијус: Желим да завршим играчку каријеру у мадридском Реалу

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2023, 12:54

Винисијус: Желим да завршим играчку каријеру у мадридском Реалу

Фудбалер Реала Винисијус Жуниор изјавио је данас да би волео да заврши играчку каријеру у мадридском клубу, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Francisco Ubilla Реал је синоћ победио Осасуну 4:0 у деветом колу шпанске Ла Лиге. Винисијус је постигао један гол на овом мечу.
„Увек >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ми је част да играм овде пред овим дивним навијачима и уз сву љубав, коју ми пружају. Срећан сам што играм за Реал, желим да ово радим до краја живота“, рекао је Винисијус, који је члан Реала од 2019. године.
Винисијус (23) је ове сезоне одиграо седам мечева и постигао је три гола. Бразилац има уговор са Реалом до 30. јуна наредне године, а шпански медији наводе да би Винисијус ускоро требало да продужи сарадњу са мадридским клубом.
Mesi igrao za Inter, klub iz Majamija ostao bez plasmana u plej-of MLS lige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Винисијус: Желим да завршим играчку каријеру у мадридском Реалу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.