Вучић: Шта год неки чинили и радили против наше земље, ми никада више нећемо дозволити етничко чишћење!

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2023, 12:47

Вучић: Шта год неки чинили и радили против наше земље, ми никада више нећемо дозволити етничко чишћење!

Председник Србије Александар Вучић налази се у Ковилову, где се данас у СЦ Ковилово одржава „Збор Крајишника“. Фото: Танјуг/Раде Прелић Председник Вучић, обраћајући се окупљенима, најпре се захвалио свима што су дошли и додао да жели да им упути само неколико речи.

„Желим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пре свега као председник Србије, а чији је отац ‘са оне стране Дрине’, да се захвалим што бескрајно волите Србију. Данас када сте овде са нама, ви сте они који са свима другима, али са још више енергије желите да гурате нашу земљу напред“, рекао је Вучић. Како каже, зна да никада неће заборавити своја огњишта, и додаје да су тамо живели вековима а да су их неки други одатле отерали. „Србија има довољно места, и велико срце, а ви Крајишници имате највеће срце и за вас, вашу Крајину и за Србију“, рекао је Вучић.
Како каже, данас када смо притиснути од свуда, каже да зна да народ на КиМ има подршку од свог народа из Крајине и да брину за њих.
„И било одакле да долазите, од Бенковца до Вуковара, овде у Србији најлагодније се осећате и то је потпуно нормално. Наше је да видимо шта је то што још можемо да учинимо, јер сте ви много тога учинили за нас“ , рекао је Вучић и додао: “ Ми никада, нећемо више дозволити етничко чишћење.“
„Свака ваша аутомеханичарска радња, свако дете које свира клавир, дечак који изванредно игра фудбали или кошарку, све то што радите, чини нашу Србију лепшом, модернијом и јачом“, рекао је Крајишницима председник Србије.
Поручио је да је Србија довољно велика и да за све има места.
„А ви, Крајишници имате највеће срце, и за вас и за нас и за вашу Крајину“, поручио им је Вучић.
Одличне вести за најстарије суграђане У Нови Сад пристигло 43.000 пензионерских картица – уведено ново радно време шалтера али и друге погодности, ево о чему је реч

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Шта год неки чинили и радили против наше земље, ми никада више нећемо дозволити етничко чишћење! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.