Пулишић за победу Милана у Ђенови и прво место, Јовић стартер, Жиру морао на гол

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2023, 08:08

Пулишић за победу Милана у Ђенови и прво место, Јовић стартер, Жиру морао на гол

Фудбалери Милана преузели су лидерску позицију у италијанској серији А, пошто су синоћ победили у Ђенови домаћи тим 1:0 (0:0) у утакмици осмог кола. Фото: Танјуг/Tano Pecoraro/LaPresse via AP Једини гол постигао је „резервиста“ Кристијан Пулишић у 87. минуту.
Српски фудбалер Лула Јовић први >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пут од доласка у Милан био је стартер и одиграо је 93 минута.
Милан је последњих шест минута играо без голмана, након што је искључен Мајк Мањан, а између статива стао је Оливије Жиру и сачувао мрежу.
Милан има 22 бода, следе Интер са 19 и Јувентус са 17 бодова.
Fudbaleri Partizana savladali Mladost i stigli do osme pobede u nizu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пулишић за победу Милана у Ђенови и прво место, Јовић стартер, Жиру морао на гол се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.