Фудбалери Партизана савладали Младост и стигли до осме победе у низу

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2023, 07:59

Фудбалери Партизана савладали Младост и стигли до осме победе у низу

Фудбалери Партизана остварили су и осму узастопну победу у Суперлиги Србије пошто су у 11. колу као домаћини победили лучанску Младост резултатом 2:0. Фото: PrtSc/Instagram/partizanbelgrade Домаћин је офанзивно отворио меч, а већ у 5. минуту је имао стоодстотну шансу, али је Матеус Салдања погодио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стативу. Добру шансу је мало касније имао и Никола Антић, али је до полувремена остало 0:0.
Најзаслужнији за победу до које је Партизан стигао у другом полувремену био је Гајас Захид. Норвежанин је прво изборио пенал у 58. минуту који је у гол претворио Бибрас Натхо, а онда је у 70. поставио коначан резултат после асистенције Салдање.
Партизан сад има 25 бодова, пет више од ТСЦ и седам више од Црвене звезде, али уз утакмицу више. У наредном колу, после репрезентативне паузе, Партизан ће у госте суботичком Спартаку, док ће Младост дочекати нишки Раднички.
Voša izgubila u Novom Pazaru u meču koji je trajao tri sata

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Партизана савладали Младост и стигли до осме победе у низу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.