Трамп: Израел има право да се брани, напади Хамаса срамотни

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2023, 19:19

Трамп: Израел има право да се брани, напади Хамаса срамотни

Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да су напади Хамаса на Израел срамотни, и рекао да Израел има свако право да се брани “огромном снагом“. Фото: Танјуг/AP Photo/Evan Vucci “Нажалост, амерички долари пореских обвезника помогли су у финансирању ових напада, за које >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << многи извештаји кажу да долазе из Бајденове администрације. Донели смо толико мира на Блиски исток кроз Абрахамски споразум, само да бисмо видели да га Бајден уклања далеко бржим темпом него што је ико мислио да је могуће. Идемо опет“, поручио је Трамп на својој душтвеној мрежи Трутх (Истина).
Председник САД Џозеф Бајден позвао је раније данас премијера Израела Бењамина Нетанијахуа и истакао да САД стоје уз Израел и да у потпуности подржавају право Израела на самоодбрану.
Нетанијаху је захвалио Бајдену на безрезервној подршци и јасно ставио до знања да је неопходна снажна, продужена кампања у којој ц́е Израел победити.
Netanjahu: Izrael je u ratu u kome će pobediti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп: Израел има право да се брани, напади Хамаса срамотни се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.