У новембру два концерта Данице Црногорчевић у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2023, 18:56

У новембру два концерта Данице Црногорчевић у Новом Саду

Даница Црногорчевић, уметница и певачица духовне и етно музике која ужива највећу популарност у региону, поново ће наступити у Новом Саду 29. и 30. новембра на Великој сцени Српског народног позоришта, а у организацији Културног центра Новог Сада.  Фото: КЦНС Спој традиције, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << духовне и етно музике на сцени ће употпунити оркестар „Наш начин“ и Културно-уметничко друштво „Слобода“ из Руменке. Концерт почиње у 19.00 часова.
Ови концерти за које већ постоји велико интересовање плод су договора између Данице Црногорчевић и директора КЦНС Бојана Панаотовића који је постигнут зимус у Новом Саду.
Карте се могу купити од понедељка 9. октобра, од 12.00 часова, на продајним местима Gigstix–а. Цена улазнице за партер износи 2200, а за балкон 1700 динара.
„Novosadski džez festival“ od 15. do 18. novembra u Pozoriše mladih

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У новембру два концерта Данице Црногорчевић у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.