Обрадовић пред Крку: Очекујем да реагујемо после слабо одигране утакмице против Макабија

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2023, 16:11

Обрадовић пред Крку: Очекујем да реагујемо после слабо одигране утакмице против Макабија

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је пред гостовање против Крке, недеља, 16.00 у другом колу АБА лиге да очекује да екипа реагује после слабо одигране утакмице на старту Евролиге. Фото: ABA liga/ Dragana Stjepanović Кошаркаши Паритизана поражени су у Тел Авиву од Макабија 96:81 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у првом колу Евролиге, а тренер црно-белих Жељко Обрадовић изјавио је да нису одиграли како је било планирано.
„Очекујем да реагујемо после слабо одигране утакмице против Макабија у Тел Авиву. Екипа Крке је одиграла одличну утакмицу у првом колу. Морамо бити максимално концентрисани и на неупоредиво бољем нивоу одбрамбено да би одиграли добро утакмицу и били спремни на оно што нас очекује, а то је сигурно велико искушење против Крке“, поручио је Обрадовић.
Центар Партизана Балша Копривица зна да екипа мора да одигра борбено.
„Крка се вратила из АБА 2 лиге и добила прву утакмицу против ФМП-а. Веома солидна екипа, играју брзо и борбено тако да морамо тако да морамо бити спремни да дођемо на њихов домаћи терен и пуном паром започнемо меч“, нагласио је Копривица.
Jokić: Ako želiš da budeš veliki, moraš da budeš košarkaški fanatik

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић пред Крку: Очекујем да реагујемо после слабо одигране утакмице против Макабија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.