Саливен изјавио да САД осуђују нападе Хамаса на Израел

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2023, 14:26

Саливен изјавио да САД осуђују нападе Хамаса на Израел

Портпарол Савета за националну безбедност Беле куће изјавио је да САД „недвосмислено осуђују“ нападе палестинске исламистичке групе Хамас на израелске цивиле. Фото: WikimediaComonns/PLBechly Он је додао да САД чврсто стоје уз владу и народ Израела, преноси Ројтерс, позивајући се на CNN.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Цитирајући саопштење портпарола, америчка тв мрежа је навела да је саветник Беле куће за националну безбедност Џејк Саливен разговарао са својим израелским колегом Тзачи Ханегбијем, као и да ће остати у блиској комуникацији.
У изненадном нападу палестинска група Хамас јутрос је испалила велики број ракета из Појаса Газе на више израелских градова и до сада је у том удару погинуло најмање 22 људи, а рањено око 540.
Припадници Хамаса такође су се инфилтрирали у насеља на југу Израела, уз појас Газе, за чиме су уследили напади израелске војске на Газу.
Erdogan poziva na uzdržanost, Makron oštro osudio terorističke napade na Izrael

 
Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Саливен изјавио да САД осуђују нападе Хамаса на Израел се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.