Вучић осудио нападе на Израел

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2023, 13:25

Вучић осудио нападе на Израел

Председник Србије Александар Вучић осудио је данас изненаде терористичке нападе на Израел, наводећи да је, како је рекао, данас више него икад потребно да Израелци и Палестинци заједнички стану на пут насиљу. Фото: Танјуг/Раде Прелић “Осуђујемо ужасне нападе на Израел. Јеврејски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << народ је кроз историју преживео велику патњу и зато Израел заслужује миран и безбедан живот. Данас, више него икада пре, свету је потребно да Израелци и Палестинци заједнички стану на пут насиљу“, написао је Вучић на свом профилу на мрежи Х.
У изненадном нападу палестинска група Хамас јутрос је испалила велики број ракета из Појаса Газе на више израелских градова и до сада је у том удару погинуло најмање 22 људи, а рањено готово 300. Припадници Хамаса такође су се инфилтрирали у насеља на југу Израела, уз појас Газе, за чиме су уследили напади израелске војске на Газу.
 
Vučić za Skaj njuz: Beograd je uvek konstruktivan u pregovorima, Priština nije

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Вучић осудио нападе на Израел се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.