Ђурић са сенаторима, конгресменима и „другим релевантним саговорницима“ у САД

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2023, 09:05

Ђурић са сенаторима, конгресменима и „другим релевантним саговорницима“ у САД

 Амбасадор Србије у САД Марко Ђурић саопштио је да се састао са сенаторима, члановима америчког Конгреса и, како је навео “другим релевантним саговорницима“. Фото: PrtSc/MostTV Zvecan/You Tube “Ове недеље смо имали низ састанака у америчком Конгресу са бројним сенаторима, члановима Представничког >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дома и другим релевантним саговорницима“, написао је Ђурић на свом налогу на платформи Х.
Он је поставио и фотографију са сенатором Стивом Дејнсом и Николом Стојановићем, саветником премијерке Србије Ане Брнабић.
“На слици је састанак са сенатором Стивом Дејнсом, током којег смо саветник премијерке Ане Брнабић, господин Никола Стојановић и ја упознали сенатора са трагичним догађајима који су се десили на северу Косова и Метохије 24. септембра, чији корени леже у текућем терору против Срба који се спроводи од када је Курти дошао на власт“, написао је Ђурић уз фотографију.
Он је додао да ће Србија наставити да се залаже за мир и стабилност у региону.
 
Vučević sa načelnikom Generalštaba Armije S. Makedonije generalom Đurčinovskim

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Ђурић са сенаторима, конгресменима и „другим релевантним саговорницима“ у САД се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.