Како ћемо ове јесени комбиновати беле патике са гардеробом?

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2023, 14:00

Како ћемо ове јесени комбиновати беле патике са гардеробом?

Беле патике су одувек биле међу најпопуларнијим модним трендовима, али из сезоне у сезону све су популарније у јесен. Фото: Pixabay/marzuk Јесен је време када зелено лишће прелази у прелепе нијансе топлих боја, када нас ујутру дочекују магле на градским улицама и када природно почињемо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да размишљамо о јесењим стиловима, тражећи топлију одећу и удобнију обућу.
А међу свим овим ципелама постоји један класик који никада не излази из моде.
То су беле патике. Ово је тренд обуће који је већ дуго међу водећима и сматра се да је увек у моди.
Носе их жене, мушкарци, млади и стари – скоро свако има бар један пар у својој гардероби.
Симбол су једноставног, али софистицираног стила и без обзира да ли их комбинујемо са фармеркама, хаљинама или спортском одећом, беле патике увек додају мало елеганције нашем aтфиту.
Бела боја се савршено слаже са свим осталим бојама, тако да се могу носити са већином јесењих гардеробера. И на крају, ово је изузетно удобна ципела која се може носити сваки дан.
Како ћемо ове јесени комбиновати беле патике са својом гардеробом? Овогодишњи трендови у комбинацијама са белим патикама су веома интересантни.
Предимензионирани џемпери и дугачке хаљине са белим патикама стварају опуштен, али шик изглед, а савршена комбинација за прелазно доба је макси сукња и беле патике, своје беле глежњаче носите уз уске фармерке, дугачак плетени џемпер и широк каиш.
Ова комбинација ће нагласити обућу, а ваш изглед ће бити савршен баланс између удобности и тренда. За мушкарце је увек добитна комбинација светлих фармерки, беле мајице и белих патика.
Беле патике са скејт ђоном можете комбиновати са класичним чино панталонама и једноставном белом мајицом, а на крају додати тексас јакну или лагани џемпер.
На овај начин сигурно ћете обезбедити безвременски изглед који је увек у тренду.
Без обзира на време и годишње доба, беле патике су увек у моди.
Dva trika za prikrivanje izrastka, pomoći će vam do sledećeg farbanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како ћемо ове јесени комбиновати беле патике са гардеробом? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.