Одбојкаши Србије против селекције Јапана у квалификацијама за ОИ

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2023, 08:32

Одбојкаши Србије против селекције Јапана у квалификацијама за ОИ

Одбојкаши Србије данас од 12.25 часова играју против селекције Јапана, у мечу петог кола групе Б квалификација за Олимпијске игре у Паризу 2024. године. Фото: PrtSc/ossrb.org Пре Србије и Јапана, меч ће одиграти до сада непоражене селекције у Токију, САД и Словенија.Помоћни тренер у репрезентацији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије Бојан Јанић истакао је да ће екипа бити свежа за меч са Јапаном.
„То што су домаћини не прави велику разлику. Биће пуна хала, али је публика овде прилично питома и биће лепше и нама да играмо кад су пуне трибине. Биће тешко јер је ово најбољи Јапан у последњих 20 или 30 година. Евидентно је да на овом турниру играју слабије, што показује и шокантан пораз од Египта. То не сме да нас опусти, ми очекујемо Јапан из Лиге нација који је играо јако добро“, истакао је Јанић.
Košarkaši Reala Edi Tavarez, Gabrijel Dek i Eli Ndiaje propuštaju meč u Vitoriji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкаши Србије против селекције Јапана у квалификацијама за ОИ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.