Победе кошаркаша Барселоне, Бајерна и Жалгириса на старту Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2023, 08:29

Победе кошаркаша Барселоне, Бајерна и Жалгириса на старту Евролиге

Кошаркаши Барселоне победили су на свом терену екипу Ефеса резултатом 91:74 (22:19, 18:15, 29.30, 22:10) у мечу првог кола Евролиге. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Најефикаснији у екипи Барселоне био је Вили Ернангомез са 18 поена, док је Јан Весели убацио 16.Српски кошаркаш Никола Калинић постигао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је четири поена за 22 минута и имао је три скока и две асистенције.
У екипи Ефеса најбољи је био Шејн Ларкин са 16 поена.
Кошаркаши Бајерна победили су у Минхену екипу Албе 80:68.
У домаћем тиму истакао се Силваин Франциско са 17 поена, а код гостију најбољи су били Јоханес Тиман и Луис Олинде, који су убацили по 12 поена.
Кошаркаши Жалгириса надиграли су у Болоњи екипу Виртуса 81:79.
У победничком тиму истакао се Кенан Еванс са 25 поена.
Код домаћих, најбољи је био Џордан Мики са 18 поена, док је српски репрезентативац Огњен Добрић постигао 12 поена за 25 минута игре.
Црвена звезда је раније у четвртак у Београду победила Асвел 94:73, док је Партизан поражен у Тел Авиву од Макабија 96:81.
Košarkaši Reala Edi Tavarez, Gabrijel Dek i Eli Ndiaje propuštaju meč u Vitoriji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Победе кошаркаша Барселоне, Бајерна и Жалгириса на старту Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.