Микропластика протерана и из козметике

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2023, 08:52

Микропластика протерана и из козметике

Шљокице у козметици и разни сјајеви требало би да буду забрањени после одлуке Европске комисије којом се ограничава примена микропластике која се додаје производима, због чега трговци козметиком припремају акцијске продаје такве робе, преноси „Пословни”. Фото: Unsplash/element5digital ЕК >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је донела меру којом се у складу са законодавством ЕУ о хемикалијама ограничава микропластика која се додаје производима.
Та мера односи се и на произвођаче лакове за нокте са шљокицама, пигмената и фолија који дају посебан сјајни изглед маникиру, а тренутно су врло популарни на тржишту.
Mask mora na sud po tužbama o prevari akcionara Tvitera

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Микропластика протерана и из козметике се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.