Ердоган о нападу у Анкари: Терористи никад неће остварити своје циљеве

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Okt.2023, 16:13

Ердоган о нападу у Анкари: Терористи никад неће остварити своје циљеве

Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је данас да терористи, који су извели бомбашки напад испред Министарства унутрашњих посова у Анкари, нису успели у свом „последњем покушају“ да угрозе мир и безбедност грађана. Фото: Танјуг/AP Photo/Dar Yasin „Они нису остварили своје >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << циљеве и никад их неће остварити“, рекао је Ердоган обраћајући се посланицима у турском парламенту.
Он је додао да ће Турска наставити да осигурава јужне границе од милитаната који долазе споља, преноси Ројтерс.
Влада Турске саопштила је раније да су двојица терориста данас извела бомбашки напад испред зграде Министарства унутрашњих послова у Анкари, у којем су повређена двојица полицајца.
Један нападач се разнео, а другог је убила полиција, навеле су локалне власти.
Напад се догодио у централној четврти Кизилај, на дан када Ердоган присуствује седници парламента, који се налази на километар од зграде МУП-а.
Hiljade građana na protestu u Varšavi, opozicija najavljuje veliku promenu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ердоган о нападу у Анкари: Терористи никад неће остварити своје циљеве се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.