Алкараз савладао Мусетија за пласман у четвртфинале АТП турнира у Пекингу

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Okt.2023, 11:55

Алкараз савладао Мусетија за пласман у четвртфинале АТП турнира у Пекингу

Шпански тенисер Карлос Алкараз пласирао се у четвртфинале АТП турнира у Пекингу пошто је лако савладао Италијана Лоренца Мусетија резултатом 2:0 (6:2, 6:2) за сат и 21 минут. Фото: Танјуг/AP/Jean-Francois Badias У оба сета први носилац турнира и светски број два је правио по два брејка, а противнику >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << није дозволио ниједан, па је без већих проблема стигао до осам најбољих на турниру из серије 500 који се игра у главном граду Кине.
Противник Алкаразу у четвртфиналу биће Норвежанин Каспер Руд, који је у осмини финала после велике борбе победио Аргентинца Томаса Мартина Ечеверија резултатом 2:1 (1:6, 5:7, 6:7 (9:7), после два сата и 59 минута игре.
Hamad Međedović u polufinalu ATP turnira u Astani

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алкараз савладао Мусетија за пласман у четвртфинале АТП турнира у Пекингу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.