Украјина: Руски напади на Дњепропетровску, Херсонску и Черниговску област

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Okt.2023, 10:50

Украјина: Руски напади на Дњепропетровску, Херсонску и Черниговску област

Руске снаге напале су ноћас Дњепропетровску, Херсонску и Черниговску област, саопштиле су власти тих украјинских региона. Фото: Танјуг/Roman Chop via AP, File Начелник Херсонске обласне управе Олександар Прокудин изјавио је да су двојица мушкараца повређени у руском гранатирању села >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Станислав, док је начелник Дњепропетровске обласне управе Сергеј Лисак саопштио да су руске снаге ноћас напале дроновима Криви Рог и да је један дрон уништен, али да је оштећена цивилна инфраструктура.
Руске снаге су тешком артиљеријом гађале и Никопољ, а оштећени су далеководи и гасоводи, навео је Лисак, преноси агенција Униан.
Начелник Черниговске обласне управе Вјачеслав Чаус саопштио је да су руске снаге шест пута гађале ту област из минобацача и артиљерије.
Zelenski: Ukrajina spremna da postane međunarodni centar vojne proizvodnje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Украјина: Руски напади на Дњепропетровску, Херсонску и Черниговску област се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.