Кфор: Нисмо послали појачање на север КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Sep.2023, 11:45

Кфор: Нисмо послали појачање на север КиМ

Кфор је данас саопштио да није послао појачање на север покрајине, после сукоба 24. септембра у Бањској код Звечана, у коме су погинули тројица Срба и један припадник такозване косовске полиције. Фото: Танјуг/AP Photo/Bojan Slavkovic, File Портпарол Кфора пуковник Андреа Галијени саопштио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је за АБЦ њуз на албанском да су трупе концентрисане само у најосетљивијим областима.
„Нема појачања, трупе Кфора су концентрисане само у најосетљивијим областима“, нагласио је Галијени.
Генерални директор тзв. косовске полиције Газменд Хоџа саопштио је данас да је повећано присуство специјалних јединица на северу КиМ након дешавања у Бањској.
У селу Бањска, у општини Звечан на северу Косова и Метохије, у ноћи између суботе и недеље дошло је до сукоба између групе локалних Срба и припадника тзв. косовске полиције и том приликом живот су изгубили један полицајац и тројица Срба са Косова и Метохије.
Vučić: Izbori mogu da budu održani 17. decembra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кфор: Нисмо послали појачање на север КиМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.