Еди Хау: Заслужено смо победили Манчестер сити, желимо да освојимо Лига куп

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Sep.2023, 11:40

Еди Хау: Заслужено смо победили Манчестер сити, желимо да освојимо Лига куп

Менаџер Њукасла Еди Хау изјавио је да је задовољан победом против Манчестер ситија и пласманом у осмину финала Лига купа, преноси Скај спортс. Фото: Танјуг/Owen Humphreys/PA via AP Њукасл је синоћ на свом терену победио Манчестер сити 1:0.
„Играли смо утакмицу са два различита полувремена. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Прво је било тешко, Сити је играо добро, ми нисмо толико добро али смо се добро бранили. У другом полувремену смо у већини аспеката били одлични и вероватно смо на крају заслужили да победимо“, рекао је Хау.
Њукасл је прошле сезоне у финалу Лига купа изгубио од Манчестер јунајтеда резултатом 2:0. „Прошлогодишњи резултат је инспирација за нас. На то гледамо с поносом. Желимо да одемо и даље ако можемо, иако има много да се игра. И даље се боримо“, навео је Хау.
Њукасл ће у осмини финала Лига купа играти против Манчестер јунајтеда.
Hjuston pobedio Inter i osvojio Ju-Es open kup, Mesi meč pratio sa tribina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Еди Хау: Заслужено смо победили Манчестер сити, желимо да освојимо Лига куп се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.