Ђере предао меч, Међедовић у другом колу турнира у Астани

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Sep.2023, 16:00

Ђере предао меч, Међедовић у другом колу турнира у Астани

Тенисер из Србије Хамад Међедовић пласирао се у друго коло АТП турнира у Астани, пошто му је сународник Ласло Ђере предао меч првог кола при резултату 6:3, 2:1. Фото: Unsplash/Cristina Anne Costello Меч је трајао 48 минута. Међедовић је у првом сету направио брејк у другом гему, а онда је на свој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сервис стигао до 3:0. Он је одржавао предност од три гема и први сет је добио резултатом 6:3.
Међедовић је трећем гему другог сета направио брејк и повео 2:1, а онда му је Ђере због повреде врата предао меч.
Kako su Slana bara i Klisa dobile svoje nazive?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђере предао меч, Међедовић у другом колу турнира у Астани се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.