Отворен пут у селу Бањска

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Sep.2023, 13:09

Отворен пут у селу Бањска

После четири дана припадници Специјалних јединица тзв. косовске полиције дозволили су улазак у село Бањска, јавља репортер Танјуга. Фото: Танјуг/Дописник КиМ Након што су из тзв. косовске полиције потврдили да су синоћ завршили полицијску операцију провере терена.
Полицајци >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су рекли да у село може да се уђе, али да се не скреће са пута, док се на самом улазу у село налази још једна патрола тзв. косовских специјалаца.
До данас, у Бањску су могли да уђу само мештани уз контролу тзв. косовске полиције.
У ноћи између суботе и недеље дошло је до сукоба групе Срба са припадницима тзв. косовске полиције, и том приликом страдали су један полицајац и три грађанина српске националности, а ухапшено је осморо Срба.
Vučević i Mojsilović stigli u rejon razmeštaja dela jedinica Vojske Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Отворен пут у селу Бањска се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.