Фудбалер Интера Лионел Меси игра у финалу Ју-Ес опен купа против Хјустон Динама?

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Sep.2023, 12:57

Фудбалер Интера Лионел Меси игра у финалу Ју-Ес опен купа против Хјустон Динама?

Фудбалер Интера из Мајамија Лионел Меси могао би упркос повреди да се нађе у стартној постави на сутрашњем финалу Ју-Ес опен купа против екипе Хјустон Динамо, преноси Би-Би-Си (ББЦ). Фото: Танјуг/AP Photo/George Walker IV Меси се повредио пре пет дана на мечу против Торонта (4:0), а овај дуел >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << морао је да напусти у 37. минуту. Аргентински фудбалер није играо због повреде пре два дана на мечу са Орландом (1:1).
„Одлучиц́емо уочи почетка меча, али све ће зависити од тога како се Меси осећа. Морамо добро да проценимо ситуацију, пошто се не ради само о следећем мечу. Ризик увек постоји. Да није финале Купа, не бисмо ризиковали. Међутим, пошто се ради о финалу постоји шансда да преузмемо ризик и да Меси заигра“, изјавио је тренер Интера Херардо Мартино.
Интер је са Месијем пре нешто више од месец дана освојио Лига куп, пошто је клуб из Мајамија после бољег извођења једанаестераца победио Нешвил укупним резултатом 11:10.
Меси је на 12 мечева за Интер постигао 11 голова. Меч између Интера и Хјустона биће одигран сутра од 2.30 часова по централноевропском времену у Форт Лодердејлу.
Novi termin 171. večitog derbija između fudbalera Partizana i Zvezde 6. decembar

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалер Интера Лионел Меси игра у финалу Ју-Ес опен купа против Хјустон Динама? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.