Италијан Ђенаро Гатузо на корак од преузимања Олимпика из Марсеја

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Sep.2023, 10:38

Италијан Ђенаро Гатузо на корак од преузимања Олимпика из Марсеја

Италијански фудбалски тренер Ђенаро Гатузо допутоваће данас у Марсеј на завршне преговоре са челницима Олимпика, преносе француски медији. Фото: WikimediaCommons/Ronnie Macdonald Гатузо би на месту тренера Олимпика требало да замени шпанског стручњака Марселина Гарсију Торала, који је поднео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << оставку пре недељу дана.
Италијански стручњак ће са својим сарадницима током дана да допутује у Марсеј, а могао би до краја дана да буде представљен као нови тренер Олимпика. Олимпик из Марсеја је у првих шест кола француског првенства забележио две победе, три ремија и један пораз, док је раније у квалификацијама за Лигу шампиона елиминисан од Панатинаикоса.
Гатузо је током тренерске каријере водио Валенсију, Наполи, Милан, Пизу, ОФИ са Крита, Палермо и Сион. Он је без ангажамана од јануара ове године.
Novi termin 171. večitog derbija između fudbalera Partizana i Zvezde 6. decembar

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Италијан Ђенаро Гатузо на корак од преузимања Олимпика из Марсеја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.