Да ли ваша беба пати од грчева? Испробајте овај трик из ТикТок-а (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Sep.2023, 17:00

Да ли ваша беба пати од грчева? Испробајте овај трик из ТикТок-а (ВИДЕО)

Ако сте икада имали новорођенче са коликама или сте чули приче од пријатеља, знате колико је беспомоћно гледати своју бебу како вришти, плаче и грчи се од болова из дана у дан. Фото: Pixabay/Ben_Kerckx Грчеви код бебе могу се јавити већ у 15. дану живота, а верује се да између 10% и 25% беба млађих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од три месеца пролази кроз фазу грчева. Трајање грчева варира од бебе до бебе, али обично се повуку око трећег месеца. Могу да трају и дуже, до шестог, а у ретким случајевима и до деветог месеца.
Када је у питању период дана у коме се јављају, најчешће је то између храњења, када бебин организам вари храну.
Вожња бициклом са ногама, топла купка и целодневно љуљање помажу,држање топле пелене преко бебиног стомачића, али шта учинити ако ништа од тога не успева да смири вашу бебу? У том случају, испробајте трик који је на ТикТок-у поделила очарана дадиља, дадиља и мајка четворо деце.
@enchantednanny
#goodtoknow #newbornbaby #newborntips #colickybaby #newmum #momtobe
♬ original sound – The Enchanted Nanny
Koje su to vaspitne rečenice koje ste nasledili od svojih roditelja?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Да ли ваша беба пати од грчева? Испробајте овај трик из ТикТок-а (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.