Тијана Бошковић: Успешно лето је иза нас, морамо да будемо задовољни

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Sep.2023, 17:00

Тијана Бошковић: Успешно лето је иза нас, морамо да будемо задовољни

Најбоља српска одбојкашица Тијана Бошковић изјавила је данас у Београду да је поносна на саиграчице, које су избориле пласман на Олимпијске игре у Паризу наредне године. Фото: Wikimediacommons/Zorro2212 Женска одбојкашка репрезентација Србије допутовала је данас у Београд након што је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на квалификационом турниру у Кини обезбедила пласман на ОИ године. Србија је у Нингбоу на турниру А групе квалификација за ОИ освојила друго место иза Доминиканске Републике. Србија и Доминиканска Република су избориле пласман на Игре у Паризу наредне године.
„Морамо да будемо задовољни, остварили смо главни репрезентативни циљ ове сезоне. Играли смо два такмичења за кратак временски период, финале Европског првенства, затим ове квалификације, тако да могу да кажем да је ово било успешно лето за нас. Било је поприлично напорно, али сам поносна како смо све то изгурале. Оно што смо зацртали, то смо и остварили. Срећни смо и задовољни“, изјавила је Бошковићева, пренео је ОСС.
U Južnoj Koreji održana prva velika vojna parada posle deset godina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тијана Бошковић: Успешно лето је иза нас, морамо да будемо задовољни се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.