Миомир Кецмановић пласирао се у последње коло квалификација за АТП турнир у Пекингу

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Sep.2023, 14:26

Миомир Кецмановић пласирао се у последње коло квалификација за АТП турнир у Пекингу

Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у друго, последње коло квалификација за АТП турнир у Пекингу, пошто је данас у првом колу квалификација победио Руса Павела Котова 7:5, 6:7 (5:7), 6:1. Фото: Танјуг/Peter Schneider/Keystone via AP Меч је трајао два сата и 44 минута. Српски тенисер је први >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сет добио резултатом 7:5, а други је припао Котову у тај-брејку. Кецмановић је потом бриљирао у трећем сету који је добио резултатом 6:1.
Кецмановић ће у последњем колу квалификација играти против Немца Јаника Ханфмана, који је био бољи од српског тенисера Душана Лајовића 6:3, 7:6 (9:7).
Zajednica: Odloženi svi mečevi devetog kola Superlige i Prve lige Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Миомир Кецмановић пласирао се у последње коло квалификација за АТП турнир у Пекингу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.