Демократска странка и Нова ДСС заступају Куртијеве интересе – пишу САОПШТЕЊА док СРПСКИ народ СТРАДА

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Sep.2023, 22:03

Демократска странка и Нова ДСС заступају Куртијеве интересе – пишу САОПШТЕЊА док СРПСКИ народ СТРАДА

Док Република Србија и српски народ у нашој јужној српској покрајини тугују за страдалим Србима са Косова и Метохије, политички лешинари покушавају да искористе још једну трагедију како би ослабили позицију Србије, угрозили председника државе Александра Вучића и освојили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << још неки проценат више.
У тренутку када нам је потребно национално јединство, Демократска странка је изашла у јавност са саопштењем где позивају председника државе да поднесе оставку, јер је за њих како су у саопштењу навели наша држава узрок проблема. За жуто предузеће није проблем доказани терориста Аљбин Курти који годинама са својим трупама терорише наш народ на Косову и Метохије, већ је то Александар Вучић који има подршку већинског дела народа и на Косову и Метохији, као и у остатку Србије.
Наравно, Демократе су у саопштењу стали и у одбрану новинарке са Н1, јер је за њих цивилизован одговор дотичној госпођи, највећи проблем у држави.
Нова ДСС, један од деривата Демократске странке, се такође огласила саопштењем. Нешто паметно је покушао да каже и француски ђак, Милош Јовановић, који је своју докторску дисертацију одбранио под називом „Оправданост и оправдање употребе силе у послехладноратовском периоду. Студија случаја: ВОЈНА ИНТЕРВЕНЦИЈА НАТО-а против СРЈ 1999. године“.
Српски народ је доживео да о Косову и Метохији причају људи који су НАТО агресију и злочин без преседана назвали ИНТЕРВЕНЦИЈОМ.
О Косову и Метохији нам причају они што су пустили преко хиљаду шиптарских терориста из затвора, међу којима и терористу Куртија.

О Косову и Метохији нам причају они који су допустили мартовски погром 2004. године.
О Косову и Метохији нам причају они који су дозволили проглашење лажне државе Косово и који су постављали сулуда питања пред Међународним судом правде.
О Косову и Метохији нам причају они који немају 1% подршке народа који живи на Косову и Метохији.
Њихово решење и предлог српском народу у овом тешком тренутку јесте смена власти у Србији. Браво Демократе! Нешто паметније нисмо ни очекивали.
 
Хероји Бањске ушли у песме! Неустрашиви чувари српских огњишта неће бити заборављени!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Демократска странка и Нова ДСС заступају Куртијеве интересе – пишу САОПШТЕЊА док СРПСКИ народ СТРАДА се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.