Добро прошла операција италијанске диве Софије Лорен након пада и лома кукова

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Sep.2023, 18:02

Добро прошла операција италијанске диве Софије Лорен након пада и лома кукова

Оскаром награђивана легендарна италијанска глумица Софија Лорен, након пада у свом дому у Женеви имала је операцију, која је добро прошла, рекао је данас њен портпарол. Фото: Танјуг/Alastair Grant, File Он је навео да Софија Лорен (89) сада „треба да се одмори се и све ће бити у реду“, пренео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Ројтерс.
Како се наводи, национална икона и једна од најивиталнијих филмских дива 20. века случајно је пала у недељу у својој кући у Женеви и задобила прелом оба кука.
Глумица је требало да отвори ресторан следец́ег уторка у Барију, а након првог ресторана који се налази у Фиренци, Лорен има по један у Милану и Фјумичину.
Филмска звезда је следеће недеље требало да буде проглашена и почасним грађанином Барија, преноси агенција Анса.
Лорен је освојила два Оскара, првог 1961. године за трагични приказ мајке из ратних времена у неореалистичком класику „Ћоћара” Виторија Де Сике, док је други добила 1991, као награду за каријеру, током које је снимала са Марчелом Мастројанијем, Керијем Грантом, Марлоном Брандом, Френком Синатром, Полом Њуменом.
Њена последња главна рола била је у филму „Ла Вита“ из 2020, у којем глуми бившу проститутку, која је преживела холокауст и брине о деци запослених проститутки.
Kip kardinala optuženog za zlostavljanje uklonjena ispred katedrale u Nemačkoj (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Добро прошла операција италијанске диве Софије Лорен након пада и лома кукова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.