Вучић: Међуродна заједница дала карт бланш за убијање Срба

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Sep.2023, 08:56

Вучић: Међуродна заједница дала карт бланш за убијање Срба

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је међународна заједница дала „карт бланш“ за убијање косовских Срба после убиства албанског полицајца у Бањској и да нико од њих у недељу није радио на деескалацији ситуација на КиМ. Фото: Танјуг/Visar Kryeziu „Приде их снајперима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јуре и убијају, што никада другде нису дозволили на такав начин. Да би тиме оставили север Косова и Србе без мушких глава које би могле да се супроставе терору премијера приштинских привремених институција Аљбину Куртију. То је цела суштина“, рекао је Вучић у Председништву Србије одговарајући на питање новина да ли је решење ситуације распоређивање међународних снага на север КиМ.
Вучић је рекао и да би најбоље решење било распоређивање међународних снага на север КиМ.
„Било би много боље и лакше да нема косовске полиције на северу КиМ, али они нису хтели то да слушају. Сада су они, тобож, најважнији фактор и то је неко намерно извео“, поручио је Вучић.
Koncertna promocija albuma „Lefterija“ Zorana Brankovića održana u Kolarcu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Међуродна заједница дала карт бланш за убијање Срба се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.