Вучић: Страдала тројица Срба са КиМ, можда и четврта особа

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Sep.2023, 20:43

Вучић: Страдала тројица Срба са КиМ, можда и четврта особа

Председник Србије Александар Вучић саопштио је вечерас да су у сукобу на северу КиМ страдала тројица Срба са КиМ, а двојица тешко рањена, као и да постоји бојазан да је и четврта особа страдала. Фото: Танјуг/Тара Радовановић Он је у обраћању грађанима рекао да је сасвим извесно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да су страдали од снајперске ватре са велике удаљености, када то није било неопходно.
Вучић је рекао да су Срби за сат времена били у потпуном окружењу и да је спроведен бруталан напад на њих.
„Питали смо се зашто то не ради Кфор, али дали су карт бланш Куртију да се обрачуна са онима које називају терористима, према нашим информацијама“, рекао је Вучић.
Он је рекао да ће на основу праћења и пресретања бити показани и докази да је то радила албанска полиција.
Рекао је да је за једну особу питање да ли ће преживети јер нису желели да му укажу помоћ.
„Тонски имамо снимљено да се албанска полиција смеје и говоре ‘пусти га да умре’. Имамо тонскле снимке који то потврђују“, рекао је Вуцић.
Навео је да су они користили снајпере и гађали и приватне куће у Бањској где никога није било, само старци. Вучић је рекао да је део лица дошао до манстира јер су имали двојицу младића којима су желели да пруже помоћ и да црква није ни на који начин умешана.
„Онда је кренула спин револуција од јутрос и свима који су окрвавили руке против Србије 99. пало је на памет да оптуже Србију“, рекао је Вучић.
Он је показао и фотографију на којој је „там“, а не оклопно возило жандармерије и истакао да нема везе са војском и полицијом.
„О тим лажима срамота ме да говорим“, рекао је Вучић.
Vučić: Jedan od najtežih dana za našu zemlju i narod

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Страдала тројица Срба са КиМ, можда и четврта особа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.