Рођак убијеног полицајца: Курти да се укључи у преговоре без употребе полиције

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Sep.2023, 16:57

Рођак убијеног полицајца: Курти да се укључи у преговоре без употребе полиције

Породица убијеног припадника тзв косовске полиције позвала је премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија да се укључи у преговоре са Београдом и да не користи косовску полицију у те сврхе. Фото:Танјуг/АП/Дејан Симићевић „Позивам премијера Косова да се укључи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у преговоре, да се суздржи од употребе полиције на северу и да спречи даље губитке живота“, рекао је Артон Бунџаку, рођак убијеног полицајца, преноси портал Економија онлајн.
Додао је да је вест добио око пет ујутру од тзв. косовске полиције и да је цела породица била шокирана.
„Знамо каква је ситуација на северу. Молимо се да се овакви случајеви не понове“, навео је Бунџаку.
Рано јутрос на улазу у село Бањска код Лепосавића, дошло је до инцидента у коме је један припадник такозване косовске полиције преминуо, а други је рањен, а за то је Курти оптужио званични Београд, уз тврдњу да финансира и руководи нападима.
Napravite izlet od Novog Sada do Vršca – grada vetrova, vina i ljubavi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рођак убијеног полицајца: Курти да се укључи у преговоре без употребе полиције се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.