Одбојкашице Србије убедљиво савладале Холандију, пласман на ОИ је близу

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2023, 12:06

Одбојкашице Србије убедљиво савладале Холандију, пласман на ОИ је близу

Женска одбојкашка репрезентација Србије савладала је данас Холандију 3:0 (25:19, 25:16, 25:20) у шестом колу квалификационог турнира за Олимпијске игре, који се игра у кинеском Нингбоу. Фото: Танјуг/AP Photo/Virginia Mayo У репризи недавног полуфинала шампионата Европе Српкиње су биле убедљиве, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поново победиле и сада имају скор 5-1.
Најефикаснија у српском тиму била је Тијана Бошковић са 20 поена, Сара Лозо освојила је 15, а Маја Алексић 14.
Србија има шансе да већ данас обезбеди визу за Париз, под условом да Доминиканска Република у мечу који се игра од 13.30 сати савлада Кину.
У противном, одлучиваће директан дуел са селекцијом домаћина, у недељу од 13.30 сати.
Kristijano Ronaldo plesao u arapskoj odeći povodom Dana državnosti Saudijske Arabije (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкашице Србије убедљиво савладале Холандију, пласман на ОИ је близу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.