Белингем: Брзо сам се прилагодио на Реал, то је невероватан клуб

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Sep.2023, 17:03

Белингем: Брзо сам се прилагодио на Реал, то је невероватан клуб

Енглески фудбалски репрезентативац Џуд Белингем изјавио је данас да се брзо прилагодио на Реал и додао да је увидео да је вицешампион Шпаније велики клуб тек када је заиграо за тим из Мадрида, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez Белингем (20) је у летњем прелазном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << року стигао у Реал из Борусије Дортмунд за око 103 милиона евра. Енглески фудбалер је ове сезоне на шест утакмица за мадридски клуб постигао шест голова.
„Искрено не знаш колико је Реал велики и масиван док не постанеш део њега – то је заиста невероватно“, изјавио је Белингем.
Енглез је у среду донео победу Реалу на мечу првог кола Лиге шампиона против Униона из Берлина голом у 94. минуту. Он је ове сезоне већ три пута донео победу мадридском клубу у финишу утакмица.
„Углавном сам стидљиве природе, али овде сам се веома лако прилагодио. Увек имам осмех на лицу“, навео је Белингем.
Реал се тренутно налази на првом месту на табели Ла Лиге са 15 бодова.
Jović: Odbio sam sve druge ponude zbog Milana, velika čast igrati za ovaj klub

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Белингем: Брзо сам се прилагодио на Реал, то је невероватан клуб се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.