Бечић: Формирање владе успоравају различите визије Спајића и Милатовића

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Sep.2023, 16:57

Бечић: Формирање владе успоравају различите визије Спајића и Милатовића

Решење за формирање владе лежи у проналаску заједничког језика између мандатара и председника државе, односно председника и заменика предсендика ПЕС, Милојка Спајића и Јакова Милатовића, изјавио је данас председник Демократске Црне Горе Алекса Бечић. Фото: PrtSc/Instagram Бечић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је то рекао током, сусрета са новоименованом Амбасадорком Велике Британије у Црној Гори Дон Мекен.
Из Демократске је саопштено да је Бечић још једном потврдио снажну приврженост владавини права, борби против организованог криминала и корупције као и недвосмислен спољно-политички курс партије, који се темељи, како је наведено, на јачању европског и евроатланског пута земље.
Бечић је навео да процес избора владе забрињава и успорава чињеница да имамо очито различите визије унутар ПЕС. Лидер Демократа сматра да решење за формирање владе лежи у проналаску заједничког језика између мандатара и председника државе” односно председника и заменика предсендика ПЕС-а, Спајића и Милатовића.
Амбасадорка Мекен је рекла да Уједињено Краљевство остаје посвећено црногорској европској будућности.
Она је изразила наду да ће Влада бити ускоро формирана, чиме би се, како је истакла, убрзао процес неопходних реформи и побољшао квалитет живота грађана Црне Горе.
Zelenski u Vašingtonu, sve više republikanaca protiv slanja novca Ukrajini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бечић: Формирање владе успоравају различите визије Спајића и Милатовића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.