Кијев: Погођена руска војна база на Криму; Москва: Сви пројектили су оборени

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Sep.2023, 14:54

Кијев: Погођена руска војна база на Криму; Москва: Сви пројектили су оборени

Украјинска војска саопштила је данас да је успешно извела напад на руску ваздушну базу „Саки“ на Криму, док руска страна поручује да су оборени сви пројектили који су се кретали ка полуострву. Фото: Wikimedia Commons „Украјинске одбрамбене снаге су извеле комбиновани напад на војну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ваздушну базу близу града Саки на привремено окупираном Криму“, навела је украјинска војска на Телеграму, преноси Ројтерс.
Британска агенција наводи, позивајући се на обавештајне изворе, да је напад изазвао „озбиљну штету“ по опрему у бази. Са друге стране, руски званичник са Крима Олег Крјучков саопштио је да су руске снаге обориле све украјинске пројектиле који су покушали да нападну ваздушну базу Саки.
Он је навео да је уништено 19 украјинских беспилотних летелица.
Indija suspendovala izdavanje viza za državljane Kanade

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кијев: Погођена руска војна база на Криму; Москва: Сви пројектили су оборени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.