Кијев: Успешан напад на руску ваздушну базу на Криму

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Sep.2023, 10:31

Кијев: Успешан напад на руску ваздушну базу на Криму

Украјинска служба безбедности и морнарица извршили су током ноћи напад на ваздушну базу Саки на Криму, наневши руским трупама „озбиљну штету“, саопштио је Ројтерсу извор из украјинске обавештајне службе. Фото: Танјуг/AP Photo, File Британска агенција је навела да није могла независно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да провери ове информације.
Руска војска је истовремно саопштила да је уништила 19 украјинских дронова изнад Крима и Црног мора, али није износила детаље о евентуалним жртвама или штети.
Снаге противваздушне одбране Русије су током ноћи обориле две беспилотне летелице које су гађале погоне за гориво и енергетске погоне у централној руској Орловској области, саопштио је гувернер Андреј Кличков на Телеграму, преноси ТАСС.
Sasin: Poljska trenutno ne snabdeva Ukrajinu oružjem, razmotriće buduće isporuke

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кијев: Успешан напад на руску ваздушну базу на Криму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.