Кошаркаш Оклахоме Алексеј Покушевски због повреде пропушта почетак сезоне у НБА

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Sep.2023, 10:30

Кошаркаш Оклахоме Алексеј Покушевски због повреде пропушта почетак сезоне у НБА

Кошаркаш Оклахоме Алексеј Покушевски највероватније ће пропустити почетак сезоне у НБА лиги због повреде десног скочног зглоба, преноси Баскет њуз. Фото: Танјуг/AP/Ron Schwane Како се наводи, српски кошаркаш је задобио угануће десног скочног зглоба током предсезонског тренинга. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Амерички клуб је саопштио да ће степен повреде српског кошаркаша бити поново процењен за шест недеља.
Покушевски (21) је већи део лета провео на рехабилитацији, пошто се опорављао од прелома шаке. Он због повреде није играо за селекцију Србије на Светском првенству у Манили.
Српски кошаркаш је већи део прошле сезоне пропустио након што је доживео повреду колена у децембру прошле године.
Покушевски је током прошле сезоне одиграо 34 утакмице у НБА лиги, а просечно је постизао 8,4 поена и имао је 4,7 скокова и 1,9 асистенција по мечу. Он је члан Оклахоме од 2020. године, а има уговор са клубом до краја сезоне.
Нова сезона у НБА лиги почиње 25. октобра.
Fudbaleri Čukaričkog večeras protiv Ferencvaroša počinju takmičenje u LK

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаш Оклахоме Алексеј Покушевски због повреде пропушта почетак сезоне у НБА се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.