Бахар: Можемо да се погледамо у огледало, поносан сам на тим

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Sep.2023, 09:18

Бахар: Можемо да се погледамо у огледало, поносан сам на тим

После вођства на полувремену, рекао сам екипи да морају да наставе да играју, јер сам знао да ће Манчестер Сити да притисне у другом полувремену. Брзо су постигли гол у наставку, али смо били храбри и наставили да се боримо, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << синоћ после пораза од Манчестер Ситија на старту Лиге шампиона (3:1). Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „Покушали смо да играмо пресинг, нисмо успели, јер им се лопта креће невероватно. Борили смо се, можемо да се погледамо у огледало и поносан сам на тим. Пренећемо ову енергију на следећу утакмицу“, истакао је Бахар на конференцији.
Он је открио о чему је разговарао са Пепом Гвардиолом после меча. „Договорили смо се да после утакмице у Београду попијемо пиће. Причали смо и о томе да волим пресинг, али да је једноставно то било немогуће против Манчестер Ситија“.
Осврнуо се и на наступе Ђиге, Глазера и Родића.
„Ђига је имао врло мало тренинга са нама да бих га ставио против Чукаричког у тим, иако сам желео. Био је сјајан на прошлом тренингу, одлучио сам да се коцкам и укажем му шансу да дебитује против Манчестер Ситија на Етихаду. Глазер је бранио добро и спасио нас у неколико наврата и заиста је имао много посла. Што се Родића тиче, има другачије задатке у одбрани и нападу, тако се и наша формација мења“
Звездин тренер је поручио да сада жели победу у дербију. „Најважнија утакмица је она следећа, поготово јер је то вечити дерби, а знам колико је навијачима победа у том мечу важна. Поготово кад се узме у обзир да смо изгубили две утакмице у првенству, што је много за Звезду и свестан сам тога. Морамо да победимо у дербију, за нас и за навијаче. После тога имамо још једну утакмицу у Суперлиги и тек онда је Јанг Бојс. Тако да, фокус је искључиво на дербију“, поручио је Бахар.
Fudbaleri Mančester Sitija preokretom savladali Crvenu zvezdu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бахар: Можемо да се погледамо у огледало, поносан сам на тим се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.