Барса „петардом“ отворила Лигу шампиона, Порто сломио Шахтјор

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Sep.2023, 08:06

Барса „петардом“ отворила Лигу шампиона, Порто сломио Шахтјор

У групи Х Лиге шампиона Барселона и Порто су оправдали улоге фаворита и направили прве кораке ка другој фази. Фото: Танјуг/AP Photo/Joan Monfort На „Камп Ноу“ је гостовао белгијски Антверпен и није се добро провео, пошто га је каталонски клуб дочекао са 5:0 (3:0) у елитном такмичењу.
Тим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ћавија Ернандеса је „плесао“ као када је он био на терену, а први гол дело је новајлије Жоао Феликса у 11. минуту.
Потом се у стрелце уписао и Роберт Левандовски у 19, а три минута касније је Батаље затресао сопствену мрежу за експресних 3:0.
У другом полувремену је Барса завршила посао головима Гавија у 54. и Феликса у 66. минуту за „петарду“ на отварању сезоне у елити.
У истој групи је Порто био бољи од Шахтјора резултатом 3:1 (3:1), а све голове видели смо у првих пола сата. Меч у Хамбургу, где украјински тим игра домаће утакмице због рата у домовини, почео је голом Галена у 8. минуту.
Келси је донео изједначење Шахтјору у 13. али је већ у 15. минуту Галено други пут донео вођство Португалцима.
На истеку пола сата игре Мехди Тареми је повисио предност и практично сломио сваки отпор тима из Доњецка.
Fudbaleri Lajpciga pobedili Jang bojs, Milan i Njukasl bez golova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Барса „петардом“ отворила Лигу шампиона, Порто сломио Шахтјор се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.