Ристуча у опроштајној посети код Мојсиловића

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2023, 20:30

Ристуча у опроштајној посети код Мојсиловића

Начелник Генералштаба Војске Србије, генерал Милан Мојсиловић примио је данас у опроштајну посету актуелног команданта КФОР-а, генерал-мајора Анђела Микелеа Ристучу, који ће дужност команданта међународних снага на Косову и Метохији предати следећег месеца. Фото: Танјуг/Владимир >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Шпорчич На састанку у Генералштабу било је речи о актуелној безбедносној ситуацији на Косову и Метохији и резултатима сарадње Војске Србије и КФОР-а за време мандата генерала Ристуће, саопштило је Министарство одбране.
Уз оцену да је ситуација у Покрајини и даље нестабилна, истакнуто је да је професионална сарадња Војске Србије и КФОР-а на свим нивоима у претходном периоду била у функцији смањења напетости на терену и превенције ескалације кризе.
Генерал Мојсиловић је италијанском генералу на крају састанка захвалио на коректној сарадњи и личном залагању за успостављање безбедног окружења на Косову и Метохији, и пожелео му успех на новим дужностима.
Ristuća: KFOR i NATO u potpunosti podržavaju dijalog Beograda i Prištine koji vode EU i SAD

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ристуча у опроштајној посети код Мојсиловића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.