Анћелоти: Манчестер сити је највећи фаворит за освајање ЛШ

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2023, 14:29

Анћелоти: Манчестер сити је највећи фаворит за освајање ЛШ

Тренер фудбалера Реала Карло Анћелоти изјавио је данас да је Манчестер сити највећи фаворит за освајање Лиге шампиона, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Jose Breton Манчестер сити је прошле сезоне стигао до прве титуле у ЛШ, пошто је у финалу савладао Интер резултатом 1:0. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Манчестер сити ће вечерас у првом колу нове сезоне у ЛШ дочекати Црвену звезду, док ће Реал сутра у Мадриду дочекати Унион из Берлина. „Манчестер сити је фаворит, јер има тим који му је омогућио да освоји ЛШ прошле године. Тај тим једва да се променио. Међутим, ЛШ у завршној фази увек има изненађења. Наше је да се такмичимо до краја. Могу да кажем да морамо да будемо у финалу, али да нећемо имати велики притисак“, изјавио је Анћелоти на конференцији за медије у Мадриду.
Он је истакао да је Реал спреман за нову сезону Лиге шампиона. „Никада не мислимо да смо фаворити, неће то да кажу ни представници Манчестер ситија. Ја сам рекао да су они фаворити пошто су актуелни европски шампиони. Спремни смо, као и претходне године. Добили смо неколико квалитетних појачања“, додао је тренер Реала.
Анћелоти је одговорио и на питање новинара да ли би могао да замисли да Рафаел Надал једног дана постане председник Реала. „Флорентино Перез је најбољи могући председник Реала. Поносам сам на Надала. Свиђа ми се зато што навија за Реал“, истакао је Анћелоти.
Утакмица између Реала и Униона биће одиграна сутра од 18.45 часова.
FK Radnički pisao Džajiću: Tražimo smenu Filipovića i kaznu za sudiju Milanovića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Анћелоти: Манчестер сити је највећи фаворит за освајање ЛШ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.