Евертон добио на позајмицу неколико десетина милиона фунти од будућих власника

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2023, 13:44

Евертон добио на позајмицу неколико десетина милиона фунти од будућих власника

Фудбалски клуб Евертон добио је на позајмицу неколико десетина милиона фунти од будућих власника, компаније „777 Партнерс“ из Мајамија, пренео је данас Би-Би-Си (ББЦ). Фото: Танјуг/AP Photo/Jon Super, File Британски медији наводе да ће тај износ помоћи клупском краткорочном капиталу и изградњи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << новог стадиона.
Компанија „777 Партнерс“ је у петак пристала да купи 94 одсто удела, које је до сада имао власник Евертона Фархад Мошири.
Британски медији подсећају да ће компанија „777 Партнер“ у потпуности моћи да преузме Евертон када се испуне сви услови Премијер лиге, а то би могло да потраје неколико месеци.
Евертон се тренутно налази на 18. месту на табели Премијер лиге са само једним бодом из пет утакмица.
Bild: Julijan Nagelsman biće novi selektor fudbalske reprezentacije Nemačke

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Евертон добио на позајмицу неколико десетина милиона фунти од будућих власника се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.